Reviews

Ervaringen van onze klanten:

__________

Een supergezellige middag met fijne producten! 4 september 2020 – Beautyworkshop met 4 personen – Patricia.

__________

Alles werd goed uitgelegd en meegedacht. Had niet beter gekund. 3 september 2020 – Gelcolor by O.P.I. inclusief Pro Spa manicure – Michelle.

______________

 

Ben super blij met m’n nagels! En het was erg gezellig 😊 3 september 2020 – O.P.I. Gelcolor aanbrengen handen – Suzanne.

______________

Gewoon goed, en netjes. 2 september 2020 – O.P.I. Gelcolor aanbrengen handen – Helene
______________________________________________

Duidelijke uitleg over Sisley produkten, vriendelijke dame. 1 september 2020 – Sisley Schoonheidssalon Servicebehandeling – F.

______________________________________________

Was super heel relaxed voelde me als herboren! 25 augustus 2020 – Teaology Vegan Premium Treatment – Monique 

 

______________________________________________

Een hele gezellige, leerzame ochtend lekker even tijd voor onszelf om dan vervolgens heel mooi de deur uit te lopen. Ontzettend bedankt voor de leuke ervaring! Brenda, Anneke, Nanette en Louise 🌺 21 augustus 2020 – Beauty-workshop 4 personen – Louise

______________________________________________

Heel erg goed, de uitleg, de klantvriendelijkheid, de gezelligheid. Een echte aanrader om naar toe te gaan!    Tip: doe eens een workshop😉🙃 8 augustus 2020 – Beauty-workshop 4 personen – Diana

____________________________________________

Heerlijk gekletst terwijl m’n nagels mooi werden gemaakt. 8 augustus 2020 – O.P.I. Complete set Acrylnagels – Ingrid

____________________________________________

Het was super gezellig en de dames die het verzorgden hebben goed hun best gedaan! Er hing een hele leuke sfeer. Vriendelijke groeten, Mirjam en de andere dames. 7 augustus 2020 – Beauty-workshop 5 personen – Mirjam

____________________________________________

Onverwacht een persoonlijke,gezellige afspraak! Vrijdag 31 juli 2020 – O.P.I.-Pro Spa Manicure en lakken – Anoniem

___________________________________________

Mijn wenkbrauwen zijn helemaal vakantieproef❣️ Weer super mooi gedaan. 28 juli 2020 – Brow Treatment Henna – Anoniem

_______________________________________________________________
 
Altijd vriendelijk Marlies, en ze weet altijd veel over de produkten! 11 juli 2020 – Sisley Service Schoonheidsbehandeling – Marije

______________________________________

Erg leuk gehad! 14 juli 2020 – Beauty-workshop 2 personen – Wilma

______________________________________

Ik vond het een geweldig leuke ervaring. Goede uitleg en adviezen gekregen. Ik kan het iedereen aanbevelen. 10 juli 2020 – Sisley Visagie Servicebehandeling – Anoniem

————————————————————————————————————

Ik vond de Sisley make up sessie echt superleuk! Marion heeft me prachtig op gemaakt en omdat ik vertelde dat ik s avonds een feestje had, heeft ze me ook nog een bos krullen gegeven. Ik vond t gewoon zonde dat ik gisteravond de make up er af moest halen. Echt een aanrader. 10 juli 2020 – Sisley Visagie Servicebehandeling – Iris

———————————————————————————————————————————-

Het was geweldig. Goede adviezen gekregen. Nu zelf gaan doen. 10 juli 2020 – Sisley Schoonheidssalon Servicebehandeling – Teuni

———————————————————————————————————————————-

Heel erg fijn! Echt geweldig om zo verwend te worden! 10 juli 2020 – Sisley Schoonheidssalon Servicebehandeling – Ilse

———————————————————————————————————————————-

Het was heel goed geregeld en prima uitleg van de producten van Sisley. 7 juli 2020 – Sisley Schoonheidssalon Servicebehandeling – Anoniem

———————————————————————————————————————————-

Ik vond het een heel leuke ervaring en ik heb veel geleerd. Ik zag er mooi uit en mijn man vond me erg knap. (vind hij altijd, maar nu was het knapper!) 7 juli 2020 – Sisley Visagie Servicebehandeling  – Els

———————————————————————————————————————————-


Heerlijke behandeling, goede massage!! – 4 juli 2020 – Chanel Servicebehandeling – Hetty

———————————————————————————————————————————-


Ik vond het ten eerste enorm attent dat jullie mij deze behandeling aanboden. De behandeling zelf was heerlijk, ik heb diverse producten op mijn verlanglijstje gezet 😉 4 juli 2020 – Chanel Servicebehandeling – Ilse

———————————————————————–

Ik dank jullie voor de nette behandeling. – 27 juni 2020 – O.P.I. Gelnagels complete set – Berdie

———————————————————————–

Fijne en prettige behandeling, goede uitleg producten. – 26 juni 2020 – Chanel Servicebehandeling – Gerdie

———————————————————————–

Genoten van een heerlijke Le Lift behandeling van Chanel. Een aanrader en boost voor je huid 🤗 Top!! – 25 juni 2020 – Chanel Servicebehandeling – C.R.

———————————————————————–

Ik ben heel netjes geholpen en goed geadviseerd door Nowel. Ik vond het erg gezellig! – Filorga Signature Treatment – 24 juni 2020 – Marieke

———————————————————————–

Leuke kennismakingsbehandeling gehad met Chanel. Dank jullie wel! – Chanel Servicebehandeling – 24 juni 2020 – Tessa

———————————————————————–

Noelle (weet niet of ik naam goed heb) is heel vriendelijk en kundig. Ik ging met mooie wenkbrauwen naar huis. – Wenkbrauw Treatment – 19 juni 2020 – Caroline

———————————————————————–

Voor herhaling vatbaar. – Teaology Vegan Teens treatment – 19 juni 2020 – Anoniem 

———————————————————————–

Uitstekend, hartelijk en kundig geholpen. – Filorga Signature Treatment & Brow Touch-up  – 16 juni 2020 – Anoniem

———————————————————————————————————–

Altijd een heerlijk momentje voor mijzelf. Je wordt zo hartelijk ontvangen met een lekkere cappuccino. En het resultaat is altijd perfect. Kortom wat wil je nog meer. – Browbar – Brow Touch-up – 16 juni 2020 – Sandra

———————————————————————————————————–

Erg fijn! En zeer relaxed. Goed advies voor mijn huid gekregen! – Teaology Vegan Signature Treatment – 13 juni 2020 – Julia

———————————————————————————————————–

Over de afspraak kan ik kort zijn: die is doorgegaan. Over de behandeling kan ik zeggen dat die aangenaam en goed was, maar niet beter dan gemiddeld. – Teaology Vegan Signature Treatment – 6 juni  -Anoniem

———————————————————————— – ———————————–

Wat een fijne rustige behandeling met heerlijke producten van Sisley! Servicesalon Sisleydagen  – 4 juni 2020 – Ellen                                                                                                                          ————————————————————————————————————

Heel gastvrij en professioneel. Gelcolor by O.P.I. aanbrengen handen – 28 mei 2020 – Ingeborg

———————————————————————————————————–

Hele fijne lieve medewerkers en staan altijd voor je klaar. Super tevreden over de behandeling en alles eromheen. Tot gauw weer! 👋
O.P.I. Nieuwe set acrylnagels met verlenging – 19 mei 2020 – Ouatif Hattad

———————————————————————————————————–
Prima behandeling en service.
Browbar Brow Treatment – 18 mei 2020 – Wilma

———————————————————————————————————–
Ik heb hairstrokes laten zetten!! En ben ik ben zo fijn geholpen 👍top .
Permanente Make-up Hairstrokes – 14 mei 2020 – Lianne.

———————————————————————————————————–
Erg genoten, lekker ontspannend en goed advies van Kiki gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Filorga Signature treatment salon – 6 maart 2020 – Nicole

———————————————————————————————————–
Nowel is een prof!
Gelcolor by O.P.I. inclusief Pro Spa manicure – 29 februari 2020 – Manon van de Wiel


———————————————————————————————————–Het was een heerlijk ontspannen half uurtje!
Filorga Basic Treatment – 19 februari 2020 – Lucie

———————————————————————————————————–
Ik ben erg tevreden over het gellakken en over Nowel, ze doet het heel goed en is heel belangstellend!!
Gelcolor by O.P.I. aanbrengen handen – 19 februari 2020 – Marcella

———————————————————————————————————–
Kiki heeft het zeer goed gedaan. Ze vertelde precies welke producten ze gebruikte en waar ze goed voor waren. De behandeling voelde zeer aangenaam en ik laat het zeker nog een keer doen.
Teaology Vegan Signature Treatment – 18 februari – Monique

———————————————————————————————————–
Nescens is een superfijn product. Noëlle een zeer vriendelijke schoonheidsspecialiste die stevig masseert. Mijn huid zag er stralend uit na de behandeling. Ik ben heel blij! Groetjes Margot.
Nescens Intensive Filling and Wrinkle Smoothing treatment – 17 februari 2020 – Margot

———————————————————————————————————–
Lekker rustig en ik voel mij helemaal schoon. De folder meegenomen. Ik kom graag een keertje terug!
Filorga Basic Treatment – 17 februari 2020 – Anoniem

———————————————————————————————————–
Op tijd, ze werkt netjes en secuur. Ja prima!
Gelcolor by O.P.I. inclusief Pro Spa manicure – 11 februari 2020 – Sonja

———————————————————————————————————–
Een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid voelde na de behandeling glad en zacht aan. Klein minpuntje was het felle licht waardoor het moeilijk is te ontspannen.
Nescens Intensive Filling and Wrinkle Smoothing treatment – 10 februari 2020 – Desirée
Beste Desirée, bedankt voor het melden van het felle licht. We hebben het licht inmiddels aangepast naar warm en zacht licht.

———————————————————————————————————–
Prettige behandeling!
Filorga Signature Treatment – 7 februari 2020 – Ineke

———————————————————————————————————–
Vriendelijk, relaxed en goede kwaliteit van het werk. Ze nam ook alle tijd om me nadien te adviseren.
O.P.I. Nieuwe set acrylnagels met verlenging – 8 februari 2020 – Gerry

———————————————————————————————————–
Er werd duidelijk uitgelegd waar de verschillende maskers en crèmes voor bedoeld waren. De massage was heerlijk, kortom een erg relaxte behandeling!
Filorga Signature Treatment – 7 februari 2020 – Suzanne Nouwens

———————————————————————————————————–Goede sfeer, lief personeel en vakkundig!!
Gelcolor by O.P.I. inclusief Pro Spa manicure en Teaology Basic Vegan Treatment – 3 februari 2020 – Marion Willemsen

———————————————————————————————————–
Super tevreden! Leuke mensen die daar werken, erg vriendelijk en behulpzaam, lekkere koffie 😉 alles! Ik vond het ook fijn dat ik d.m.v. een mailtje herinnerd werd aan mijn afspraak. Tot de volgende keer!
O.P.I. Nieuwe set acrylnagels met verlenging – 1 februari 2020 – Ouatif Hattad

———————————————————————————————————–
Het was in alle opzichten prima! De ontvangst én de behandeling.
Waxbar harsen bovenlip en kin – 29 januari 2020 – Anoniem

———————————————————————————————————–
Top en professioneel geholpen door Nowel!
O.P.I. Nieuwe set acrylnagels met verlenging – 24 januari 2020 – Anoniem

———————————————————————————————————–
Was echt ontspannen bij Kiki, dank je wel!
Teaology Vegan Signature Treatment – 21 januari 2020 – Jacqueline

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close